[Logo] Forum VOIP - totul despre voice over ip
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ghostbit
Forum Index » Profile for ghostbit » Messages posted by ghostbit
Author Message
Salut,

Din pacate intreruperile apar si la Rx gain =0; ele sunt prezente si in inregistrarile asteriskului, iar in momentul in care vorbesc peste interlocutor atunci eu il aud intrerupt de fiecare data...

Cu exceptia testelor de impedanta + CPT si a configurarii echipamentului sa trimita apelurile catre extensia 600 (call center), toate setarile de pe gateway au ramas originale.
Din manualul echipamentului nu-mi dau seama care parametru ar putea rezolva problema. Pe out totul este perfect...

Multumesc
Multumesc foarte mult pentru rasspuns.

Am citit foarte mult weekendul acesta in legatura cu tonurile call progress.
Pe liniile de Romtelecom este relativ disconnectul - eu nu am luat in considerare amplificarea. Mai fac teste iar la final o sa postez valorile finale de CPT.

Singura problema pe care o mai am este cu intreruperile (mici si variabile) pe directia IN. Partenerii de comuncatie din exterior ma aud perfect.
Nu vreau sa par cicalitor...etc. insa sunt newbie in voce, iar aceste echipamente, desi par user friendly, nu sunt recomandate de nimeni pe majoritatea forumurilor vizitate de mine (de ex. asta: http://www.3cx.com/forums/static-on-grandstream-gxw-2212.html).

In mare sunt multumit de echipament si vreau sa mai achizitionez... de asemenea delay-ul (apel din interior catre exterior) este infernal ~10 - 15 secunde pana suna la destinatar... weird
Salut,

Am achizitionat de la voi un Grandstream GXW4108 si il folosesc impreuna cu un server de Asterisk.
Intern, totul functioneaza perfect: call setup rapid, calitate foarte buna, fara distorsiuni...etc.

In extern insa... am mici intreruperi (nu se pune problema de latente pe echipamentele interne de retea), iar sunetul (directia Rx) este variabil. Audio Gain-ul de pe gateway nu ma ajuta foarte mult.
Din experienta dvs... pe ce setari (gateway) ar trebui sa ma concentrez astfel incat sa rezolv aceste probleme.
Folosesc 5 linii de Romtelecom si 3 de Vodafone.

Multumesc.
Multumesc pentru raspuns.

In primul rand doresc sa stiu daca aveti pe stoc varianta cu 8 porturi-1xGXW4108 (in principiu vreau sa-l comand maine-13.Sept),
iar in al 2-lea... in cazul in care voi intampina probleme la interfatarea cu Asteriskul, daca pot apela cu incredere la forum/tine?
Salut,

Vreau sa realizez o infrastructura VOIP folosind ca PBX un server ce ruleaza Asterisk/FreePBX. Am 12 linii PSTN.
Doresc sa-mi comunicati o solutie hardware 'cost-effective' (SIP gateway cu interfete FXO), compatibila cu Asterisk (eventual cu documentatie ce specifica concret modul de conectare al echipamentelor la serverul Asterisk).
Multumesc
 
Forum Index » Profile for ghostbit » Messages posted by ghostbit
Go to:   
Proudly promoted by Loudhush and MODULO Consulting