[Logo] Forum VOIP - totul despre voice over ip
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: neworld
Forum Index » Profile for neworld » Messages posted by neworld
Author Message
Salut

Am un singur PC pe RDS, nu am cum sa schimb ip-ul. Oricum e pe DHCP si se schimba singur si la fel functioneaza softphne-ul cu ip-ul schimbat.
Intr-adevar in campul Pasword nu apare parola dar e pusa, dupa salvare se sterge din camp dar ramane salvata. La campul Lines am pus zilele trecute userul 777... in loc de Polycom si la Network nu era trecut 5004, la fel acu cateva zile trecusem 5004 dupa ce citisem un forum. Oricum nu functioneaza nici cu aceste modificari. Si inca ceva, am schimbat la acest telefon vreo 3 versiuni de soft si 2 bootrom-uri, dar degeaba si pe langa el mai am un tel Polycom IP601 dar la fel si cu el...

Sebi
Ok. Am instalat X-Lite, l-am configurat, pot efectua apeluri de pe el si se aude. Deci problema nu apare pe clientul soft.
Am uitat sa mai precizez ca sunt in alta retea decat RTC.
Salut am o problema cu configurarea unui telefon Polycom IP301 pe un abonament Romtelecom voip. Problema care este... am facut toate setarile pe acest telefon, primesc apeluri si merge perfect, problema apare cand efectuez apeluri si anume cand apelatul raspunde eu nu aud nimic si nici el.
Nu am router ci doar pc-ul server si un switch, proxy serverul l-am pus pe cel de la rtc si anume voip.clicknet.ro cu port 5060 pe DNSaptr, la line1 am setat la fel serverul voip.clicknet.ro pe 5060 DNSaptr. Deci cu setarile astea functioneaza cum am spus mai sus. Am si un server stun, trebuie trecut si el neaparat ?
Ma puteti ajuta ? MS!
 
Forum Index » Profile for neworld » Messages posted by neworld
Go to:   
Proudly promoted by Loudhush and MODULO Consulting