[Logo] Forum VOIP - totul despre voice over ip
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ddorin
Forum Index » Profile for ddorin » Messages posted by ddorin
Author Message
Salut Nini si multumesc pentru raspuns.

Vad ca te referi doar la ce ar trebui sa aud de la destinatar.
Este vorba practic de nefunctionarea "audio" inclusiv a semnalizarii ca se realizeaza conexiunea (nu aud ca suna dupa ce formez numarul).... si asta numai in cazul in care folosesc WiFi.
daca ma conectez folosind 3G merge perfect.
Am sunat si la Romtelecom, si evident mi s'a spus ca problema e undeva la device'ul meu sau la softul pe care il utilizez, ca serviciul lor functioneaza fara probleme si asa ...

acum nu stiu ce sa zic, cred ca au dreptate ca am eu o problema, insa nu o identific si se mentine chiar daca schimb reteaua wifi.
Ce nu inteleg e ca aceasta situatie a aparut dupa ce totul a functionat brici, fara sa fac nici o modificare in setarile aplicatiei.

multumesc,

D.

Salutare,

Stiu ca este o alta "speta" insa am vazut ca aici discutiile sunt foarte la obiect.
Am un cont VoIP la Romtelecom, care a functionat perfect folosind aplicatia Bria (versiunea pentru iPhone a lui x-Lite).
De la un moment dat, fara sa fac eu vreo schimbare, daca sunt conectat la net prin intermediul unui wireless pot forma numarul, conexiunea se realizeaza, suna la destinatar insa nu aud nimic. Destinatarul receptioneaza apelul si aude daca eu vorbesc. In cazul in care conexiunea la internet este via 3G, totul functionaza normal si aud perfect pe destinatar.
Ce este ciudat e ca schimbarea a venit fara sa fac nici o modificare ... pur si simplu de la un moment dat nu a mai mers.
aveti vreo idee?

multumesc,
Dorin

PS....pentru acelasi cont mai folosesc pe laptop, X-lite pentru MAC OS si am exact aceleasi simptome (nu aud nimic cand formez) in schimb daca sunt sunat totul e OK. daca pe acelasi calculator folosesc aplicatia web-based de la romtelecom totul e perfect.
 
Forum Index » Profile for ddorin » Messages posted by ddorin
Go to:   
Proudly promoted by Loudhush and MODULO Consulting