[Logo] Forum VOIP - totul despre voice over ip
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: xavier_sab
Forum Index » Profile for xavier_sab » Messages posted by xavier_sab
Author Message
Nini iti multumesc,aceasta a fost setarea cu problema.
Imi cer scuze daca imi permit prea mult dar as avea urmatoarele intrebari:
RTC suporta CPC ? Setarile de pe 3amsystems referitoare la pstn tone sunt valibile la regionals ? Ai idee ce ar trebui sa pun la disconnect code?

Multumesc mult.
PSTN Line>>PSTN Ring Thru Line 1>>NO
Din pacate acelasi comportament.
Am redirectionat catre Digital Receptionist si apelul este preluat instant fara a se face drop.Am setat un mp3 ca si mesaj si acesta se aude pana la capat fara ca acesta sa fie intrerupt.
Apelul este incoming,este rutat corect catre extensie ,CID-ul este afisat corect dar apelul in sine dureaza ~ o secunda.Suna o singura data dupa care face singur hang-up. Pentru initiatorul apelului(extern) ,numarul suna in continuare. In Linksys reason-ul la LAST PSTN Disconnect Reason este VOIP Call Ended.Folosesc X-lite ca si softphone.
Am reusit a configura Linksys-ul cu 3cx. In momentul de fata pot efectua apeluri din x-lite catre numar afara dar intampin o problema cu outbound-ul.Apelul se ruteaza catre extensie ,cid-ul apare dar acesta dureaza in jur de o secunda.Daca in aceasta secunda se apasa answer apelul este mentinut.

Am dezactivat din Linksys CPC-ul ,Polarity Reversal,PSTN long silence si Disconect Tone.Setarile de la tabul de regional le-am lasat intacte.
http://dl.dropbox.com/u/3221297/Linksys%20SPA%20Configuration.mht
Salut!

Detin o linie fixa Romtelecom + Linksys SP 3102 (ultima versiune de firmware) + 3CX Phone Sistem (Ultima versiune software)+X-lite si Wlan Clients
Doresc sa folosesc SP3102 ca si voice gateway pentru 3CX . In momentul de fata am reusit sa primesc apeluri pe softphone (extensie default configurata) dar nu reusesc a initia apeluri outbound. Linia PSTN este cu status registered in 3CX iar mesajul de eroare este estination Not Found . Mentionez ca am configurat si voip provider pe cei de la smartcall
si acesta nu are probleme in a initia apeluri outbound .

Prima data am crezut ca este de la 3CX (reguli outbound) dar smartcall-ul apeleaza fara a avea acestea configurate.

Care sunt setarile specifice (regionale) ce trebuie introduse in SP 3102 ?Sunt valabile pentru o configurare ca si voice gateway ?Am gasit o referire la setari asemanatoare Greciei dar nu am primit o confirmare.

In momentul in care adaug PSTN-ul am o optiune "Select Country for tone sets" si setari custom.Exista acest tip de setari pentru Romania ?

Country Code Tones >> http://www.3cx.com/downloads/misc/GXPblog/CountryToneSetValues.pdf
Setarile de Gateway ce le-am facut pentru Linksys : http://www.3cx.com/voip-gateways/linksys-3102.html

Multumesc
 
Forum Index » Profile for xavier_sab » Messages posted by xavier_sab
Go to:   
Proudly promoted by Loudhush and MODULO Consulting