[Logo] Forum VOIP - totul despre voice over ip
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Configurare Zoiper (pe android) cu proxy pentru VoIP/SIP  XML
Forum Index » Intrebari si retete
Author Message
K_meleonu


Joined: 30/10/2014 08:48:47
Messages: 1
Offline

Salutare tuturor,
Ma tot chinui de 3 zile sa conving ziuper sa functioneze cu un cont SIP/VoIP de la voxline pe un telefon Android, folosind un proxy.
Treaba sta in felul urmator:
Config. 1:
Zoiper + user + parola + IP de la voxline pe telefon + conexiune wireless de la un router pe care e IP-ul inregistrat la voxline = functioneaza perfect
Config. 2:
Zoiper + user + parola + IP de la voxline pe telefon + conexiune de date mobile sau wireless cu alt IP decat cel inregistrat la voxline + outbound proxy IP-ul inregistrat la voxline (configurat pe fedora si apoi pe ubuntu ca proxy anonim) = EROARE 408 - Registration failed (Request timeout(40)

Are cineva idee ce pot face sa mearga? A mai folosit cineva configuratia incercata de mine? Are cineva o rezolvare la problema asta?

Cei de la voxline mi-au dat un raspuns cam sec si ambiguu, mi-au spus ca pot sa ma conectez si de pe alt ip decat cel inregistrat la ei folosind NAT insa nu prea vad cum as putea face asta de pe telefon.

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns, ajutor.
 
Forum Index » Intrebari si retete
Go to:   
Proudly promoted by Loudhush and MODULO Consulting